Vakbeurs voor bruidsmode, mode voor bruidegom en gelegenheidskleding

Locatie


Modemetropool met flair

Düsseldorf is al meer dan zeven decennia een van de belangrijkste modesteden van Duitsland. In feite is deze stad aan de Rijn sinds 1949 een geliefd decor voor allerlei fashionevents.

In maart van dat jaar organiseerden de modebewuste Igedo-oprichters (Igedo is de Duitse afkorting voor ‘belangenorganisatie voor dameskleding’) de eerste straatmodeshow. Sindsdien organiseert Igedo mode-evenementen die wereldwijd hun gelijke niet kennen.

Daarmee sloeg Düsseldorf de richting in om uiteindelijk het internationale beurscentrum te worden dat het tegenwoordig is – een van de meest aantrekkelijke beurslocaties ooit.

Düsseldorf is dankzij de diverse mode-evenementen een sterke magneet voor designers, modeontwerpers en creatieve kledingmakers. Geen wonder dat op de Königsallee en in alle kleine straatjes talrijke labels en merken met hun winkels vertegenwoordigd zijn.

Interbride – altijd in Düsseldorf

Dankzij deze excellente locatie is de Interbride verzekerd van veel voordelen:

  • Makkelijk bereikbaar per vliegtuig, auto en openbaar vervoer
  • De juiste all-round flair voor mode en trends
  • Een aangename omgeving met een prachtige oude binnenstad, moderne architectuur en culturele hotspots – voor elk wat wils.

Rauschenbachstrasse 10 
D-95028 Hof 
Deutschland

Copyright © 2013 - 2018 Interbride Messe GmbH. 
© Interbride is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier gelinkte websites.
© Fotos: Interbride Messe GmbH, Bruidmedia B.V. en Nina Skripietz - www.nina-skripietz.de. Filmproduktion: Christoph Hartmann - www.medienmanufakturhartmann.de. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op deze site (interbride.eu en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V. of zijn gelicenceerd aan Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V.. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V..
Foto's en logo's onder het kopje 'Afbeeldingen voor Pers' kunnen alleen gebruikt worden met bronvermelding.