Interbride – 2018 | ... hij is het nieuwe gezicht van onze beurs
Nieuws     Contact
Facebook Pinterest Instagram
 
Wij heten Hermann Thole van harte welkom
...hij is het nieuwe gezicht van onze beurs.
In juni 2017 is Hermann Thole gestart als adviseur van de Interbride board. Deze  bruidsmode-expert pur sang lijkt in de wieg gelegd voor zijn nieuwe functie bij Interbride. De afgelopen dertig jaar was Hermann directeur en eigenaar van één van de grootste bruidsmodezaken in Noord-Duitsland.
Zijn rijke ervaring in de branche is nu beschikbaar voor de Interbride-organisatie en Hermann is als ambassadeur van Interbride nationaal en internationaal actief. Zowel bij de bruidsmodewinkels als bij de bruidsmodemerken.
Hermann Thole
Hermann Thole: “Ik zie mezelf in de rol van aanspreekpunt voor alle gepassioneerde bruidsmode-ondernemers en de beurs. Ik probeer alle belangen te wegen. Interbride zal steeds verder groeien als er een verrijkende samenwerking is tussen de exposanten en de bezoekers. Ik nodig u dus van harte uit om uw meningen en ideeën met mij te delen. Uw mening is voor ons van groot belang.”
 

„Back to the roots“
Interbride 2018 is opnieuw in Hal 8

Interbride 2018 in Halls 8 again

In 2018, van 5 tot en met 8 mei, staan de Interbride-deuren wagenwijd open voor haar internationale beurspubliek. De beurslocatie is de zowel nieuwe als vertrouwde hal 8 van Messe Düsseldorf.

Doorbouwen op een sfeervolle start:
In hal 8 van Messe Düsseldorf is alweer zes jaar geleden de Interbride gestart. Het succes van Interbride vindt daar haar oorsprong. De vroege datumkeuze, 5-8 mei 2018, maakte het mogelijk de Interbride weer in hal 8 te organiseren en die beslissing was dan ook snel gemaakt.

De initiatiefnemers van Interbride hebben maar één doel: het creëren van de ideale omstandigheden voor exposanten en haar vakbezoekers. De Interbride-beursdatum is ook een strategisch signaal aan de bruidsmode bedrijven. Direct na Barcelona, als trendbeurs in Europa, is Interbride de beurs waar de bruidsmodespecialisten geïnspireerd kunnen inkopen inclusief het belangrijke voordeel dat zij hun 2019-collecties al vroeg in het seizoen kunnen samenstellen en tijdig geleverd kunnen krijgen. 
Save The Date 05.-08. May 2018
  
Interbride Mediapartners 2018

 
 
Deze nieuwsbrief is verzonden door Interbride International Fashion Fair. 
Bezoek onze Website! .

Meer informatie: www.interbride.eu of e-mail ons via info@interbride-messe.eu

 Facebook  

 Pinterest  

 Instagram