Interbride 2018: hét beursevenement voor de hele branche
Nieuws     Contact
Facebook Pinterest Instagram Interbride 2018: hét beursevenement voor de hele branche
 
Interbride 2018: hét beursevenement voor de hele branche
Voor zowel nationale als internationale inkopers is de Interbride dé B2B-marktplaats voor bruidsmode, bruidegomsmode, gelegenheidskleding en accessoires in het hart van Europa!

Direct in het eerste weekend van mei in hal 8 van de Düsseldorfse beurs presenteert de Interbride een nieuwe opzet. Zoals altijd van hoge kwaliteit, met een hoogwaardige presentatie en eersteklas service, op meer dan 15.000 vierkante meter. Hier vindt u de meest exclusieve, internationale topmerken van de branche onder één dak. Meer lezen...

Rond concept zorgt voor betere oriëntatie
Helemaal nieuw is het centrale ontwerp van de beurs: onze ‘Avenue of Emotions’. Deze is voor het eerst neergezet in een ronde vorm, zodat alle bezoekers automatisch langs alle stands worden geleid.

Competenties bundelen
Een andere vernieuwing zijn de zogenaamde productclusters. Met andere woorden: vergelijkbare bedrijven met vergelijkbare doelgroepen presenteren zich op één plek. Door competenties te bundelen, hebben we een nog intensere productervaring voor u gerealiseerd. Daarbij profiteert u van het neveneffect dat de afstanden op de beurs korter zijn geworden en u minder lang hoeft te zoeken.
Meer lezen...
 
 
Preview: Top brands and designers – Interbride 2018

Twilight Designs

Exclusieve en hoogwaardige bruidsaccessoires
Bij Twilight Designs presenteren we u vol trots onze bijzondere en veelzijdige producten met hoog verkoopvolume in de beste kwaliteit en met exclusieve service. Na vele jaren in deze markt begrijpen we het belang van uitstekende relaties tussen leveranciers en dealers. Twilight Designs verkoopt uitsluitend via gekwalificeerde bruidsmodezaken. 


Meer over Twilight DesignsTwilight Designs
 
 
 
Zakendoen zonder adverteren is als zwaaien in het donker.
 
 
 

StayOvernight

Hotel reserveren naast de beurs

Op onze website kunt u via onze boekingsservice ‘Hotelaanbod’ eenvoudig uw hotelovernachting boeken. U ontvangt suggesties voor hotels in de buurt van het beursgebouw in Düsseldorf, waarmee we bijzonder voordelige afspraken hebben gemaakt.
Link: Hotel aanbod

Nu online registreren!

Nu online registreren!

Voor uw registratie kunt u heel gemakkelijk onze online-registratie-newsletter, die u apart per mail is verzonden gebruiken. Hier verkrijgt u uw persoonlijke toegangscode en kunt u tot 5 entreekaarten afdrukken. Zo start uw beursdag ontspannen – zonder wachtrijen bij de ingang.

 
 
 

Hallen 8

De hallen 8 van de Messe Düsseldorf hebben een moderne, op licht georiënteerde architectuur. Ze zijn met alle vervoersopties goed bereikbaar. Gratis parkeerplaatsen en een taxistandplaats zijn direct naast de hal.

Adres Hal 8:
40474 Düsseldorf I Am Staad

Aankomst

 
 
 

Save The Date

Interbride Mediapartners 2018

Deze nieuwsbrief is verzonden door Interbride International Fashion Fair. 
Bezoek onze Website!.

Meer informatie: www.interbride.eu of e-mail ons via info@interbride-messe.eu.

 Facebook  

 Pinterest  

 Instagram