Interbride – 2017 | Interbride heeft een nieuw ‘gezicht’
Nieuws     Contact
Facebook Pinterest Instagram
 
 
Preview: Topmerken en -designers – Interbride 2018


unique

Unique – gelegenheidsmode, perfect bij de tijd!
Unique staat voor moderne en luxe cocktail- en avondmode. Altijd met gevoel voor de nieuwste mode, sexy en met geraffineerde pasvormen. Het merk Unique vindt haar roots in Keulen en vereenzelvigt zich tegelijkertijd met de trends uit de internationale modewereld.
Unique laat zien wat elegant en extravagant met elkaar verbindt. In haar collecties worden glamour en sexappeal vertaald naar charismatische en individuele gelegenheidsjaponnen.

Lees hier meer over Unique


unique


unique
 
 
 

De nieuwe website is klaar

Interbride heeft een nieuw ‘gezicht’

Het nieuwe ‘gezicht’ van Interbride heet u niet alleen welkom in deze nieuwsbrief, het is ook het dragende beeld van de volledig nieuw ontwikkelde website.

De concept van de nieuwe Interbride-website valt met name op door de gestructureerde opbouw en het moderne screendesign. De verschillende aspecten van de vakbeurs en de need to know-thema’s rond de beurs worden aan de bezoekers heel leesvriendelijk aangeboden.
De startpagina met haar one-page-design geeft de belangrijke eerste informatie. Door te scrollen krijgt de bezoeker al snel een overzicht van de items die van belang zijn voor Interbride-bezoekers en, als uw interesse is gewekt, kunt u altijd verder doorklikken.
De content wordt ondersteund met aansprekende foto’s, video’s en korte, ter zake doende teksten in drie talen. Deze nieuwe website is 100 %-responsive, dat betekent dat u de Interbride site op al uw  devices als telefoon, tablet en PC optimaal kunt lezen. En ook uw besturingssysteem is altijd goed – Android, iOS, Windows, Linux: het werkt allemaal.

online registreren

Wij wensen u veel plezier op de nieuwe Interbride website

Click hier naar de nieuwe website

website
 
 
 
Verkopen is als een marathon, niet als een 100 meter sprint
 
 
 

hallen

De hallen 8 van de Messe Düsseldorf hebben een moderne, op licht georiënteerde architectuur. Ze zijn met alle vervoersopties goed bereikbaar. Gratis parkeerplaatsen en een taxistandplaats zijn direct naast de hal.

Adres Hal 8:
40474 Düsseldorf I Am Staad

 

Interbride Mediapartners 2018

Deze nieuwsbrief is verzonden door Interbride International Fashion Fair. 
Bezoek onze Website!.

Meer informatie: www.interbride.eu of e-mail ons via info@interbride-messe.eu.

 Facebook  

 Pinterest  

 Instagram