Vakbeurs voor bruidsmode, mode voor bruidegom en gelegenheidskleding

ROUTE

Interbride – altijd de reis waard

We verheugen ons erop dat u onderweg bent naar Interbride! En omdat er vele wegen naar uw bestemming leiden, vindt u hier uw reismogelijkheden en bijbehorende route naar beurshal 3!

Met de auto

Noordrijn-Westfalen heeft een uitstekend ontwikkeld snelwegennet, dat u snel naar de beurs brengt. De duidelijke bewegwijzering leidt u rechtstreeks naar Hal 3.


Adres voor het autonavigatiesysteem:
Voor bezoekers:
D-40474 Düsseldorf, Am Staad

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Konrad-Adenauer-Platz ligt centraal in de binnenstad en is een van de modernste stations van Europa. In de stationshal vindt u twee mobiele informatiestands van de beurs van Düsseldorf.

Tramlijnen U78 en U79 en buslijn 722 brengen u naar het beursterrein. De tram stopt vlakbij de oostingang (halte ‘Messe Ost/Stockumer Kirchstrasse’). Stap hier over op buslijn 722, die u naar de ingang brengt (halte ‘Messe, Osteingang’).

Op zaterdag en zondag rijden de tramlijnen U78 en U79 elk kwartier naar de beurs (halte ‘Messe Ost/Stockumer Kirchstrasse’). Op maandag rijdt de tram elke tien minuten.

Buslijn 722 rijdt op zaterdag en maandag elke twintig minuten naar de beurs (halte ‘Messe, Osteingang’). Op zondag rijdt deze bus niet.

Vanaf de halte ‘Messe Ost/Stockumer Kirchstrasse’ is het nog circa acht minuten lopen naar de oostingang van de beurs.

Uw route als download
Uw route van Centraal Station Düsseldorf naar de beurs vindt u hier:
download-bestand (PDF, 105Kb)

Uw route van de beurs naar Centraal Station Düsseldorf vindt u hier:
download-bestand (PDF, 105Kb)

Voor bezoekers die per bus en trein naar de Interbride komen, is de personeningang oost geopend. U kunt de oostingang van de beurs natuurlijk ook per taxi bereiken. Bij de oostingang van de Interbride is een taxistandplaats ingericht.

Met het vliegtuig

Het vliegveld ligt op drie kilometer afstand van het beursterrein. De onderstaande links brengen u naar de informatie over uw vliegschema.

Na het openen van de link voert u rechts op het scherm uw locatie in en als bestemming ‘Düsseldorf, beurs, oostingang’. Klik vervolgens op ‘Verbinding zoeken’.

Link dienstregeling in de Duitse taal.

Link dienstregeling in de Engelse taal

Met de taxi

Düsseldorf heeft het op één na dichtste taxinetwerk van Duitsland. U kunt probleemloos dag en nacht een taxi aanhouden, die u naar uw bestemming brengt.

Vanaf de beurs naar het vliegveld of van het vliegveld naar de beurs geldt een vast tarief van 20 euro per enkele reis. Bij de oostingang is een taxistandplaats ingericht.


Taxicentrale Düsseldorf: +49 (0)211 333-33
Rhein-taxicentrale: +49 (0)211/212121

Als u vragen heeft over uw reis, kunt u eenvoudig contact opnemen met ons supportteam. Wij helpen u graag verder. U bereikt ons via het contactformulier.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons support team. Wij staan altijd tot uw beschikking.

Rauschenbachstrasse 10 
D-95028 Hof 
Deutschland

Copyright © 2013 - 2018 Interbride Messe GmbH. 
© Interbride is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier gelinkte websites.
© Fotos: Interbride Messe GmbH, Bruidmedia B.V. en Nina Skripietz - www.nina-skripietz.de. Filmproduktion: Christoph Hartmann - www.medienmanufakturhartmann.de. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc.) die u op deze site (interbride.eu en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V. of zijn gelicenceerd aan Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V.. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Interbride Messe GmbH en Bruidmedia B.V..
Foto's en logo's onder het kopje 'Afbeeldingen voor Pers' kunnen alleen gebruikt worden met bronvermelding.